در این حالت فرد مستعد ابتلا به انواع بیماریها میشود. در بدن ممکن است دو نوع نقص ایمنی ایجاد شود: نقص ایمنی اولیه و ثانویه
اجتناب از سیگار کشیدن: سیگار کشیدن با ایجاد این شرایط مرتبط است.
بسیاری از سموم محیطی با اختلالات خودایمنی، از جمله ام اس، آرتریت روماتویید و بیماری گریوز مرتبط هستند. مثال ها عبارتند از:
فشار خون به دو مکانیسم اصلی بستگی دارد: عملکرد قلب و مقاومت عروق خونی. این دو مکانیسم به همراه اثرات عوامل عصبی و هورمونی، میزان بالا یا پایین بودن فشار خون را تعیین میکنند.
زمانی که واکسن تزریق شده به بدن به صورت آنتیبادی باشد، در بدن ایمنی غیر فعال ایجاد میکند که طول عمر آن بسیار کوتاه است در حالی که معمولا در واکسنها از سلولهای ضعیف شده یا آنتیژنهای پاتوژنها استفاده میکنند که به ایمنی حاصل از آن، ایمنی فعال میگویند و گفتنی است که ایمنی فعال دوام بسیار بیشتری دارد.
چرا در مورد علل بیماری های خودایمنی اطلاعات کمی وجود دارد؟
بیماریهای عفونی در بدن توسط باکتریها، ویروسها، قارچها، انگلها و سایر پاتوژنها ایجاد میشوند. پاتوژنها سلولها و ارگانیسمهای کوچکی هستند که معمولا به وسیله سرفه، عطسه یا تماسهای بدنی بین افراد انتقال مییابند، همچنین گاهی این عوامل بیماریزا با آلودگی آبهای آشامیدنی، انتقال خون و مایعات بدنی نیز از فرد به فرد دیگر سرایت میکنند.
عوامل محیطی مانند گرما، خستگی شدید، خوابیدن زیاد، افت فشارخون ناگهانی و افزایش فشارخون هنگام تغییر وضعیت بدن
بیگوانیدها به کبد دستور میدهند تا گلوکز کمتری تولید کند و حساسیت به انسولین را در عضلات افزایش دهد.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیازی ندارند که بیش از حد از انسولین استفاده کنند.. در واقع حساسیت به انسولین، بر خلاف تولید انسولین، مشکل اصلی افراد مبتلا به نوع ۲ است. بنابراین این داروها بر کاهش قند خون و بهبود جذب گلوکز تمرکز دارند.
چرا در مورد علل بیماری های خودایمنی اطلاعات کمی وجود دارد؟
درمان اورژانس قند خون بالا برای بازگرداندن قند خون به محدوده نرمال معمولا شامل موارد زیر راه درمان بیماری خود ایمنی است:
ایمنی اکتسابی به دلیل وجود آنتیژنها ایجاد شده است. آنتیژنها معمولا در سطح سلولهای پاتوژن قرار دارند و هر پاتوژن آنتی ژن اختصاصی خود را دارد. سیستم ایمنی به آنتیژنها به وسیله برخی از سلولها یا تولید آنتیبادی پاسخ میدهد.
در بدن انسان پروتئینهایی وجود دارد که در حالت عادی غیرفعال هستند و در صورت ایجاد عفونت در نقاط مختلف بدن فعال شده و با همکاری هم منافذی را در غشای سلولهای پاتوژن ایجاد کرده و به این ترتیب آنها را از بین میبرند.